2016. február 27., szombat

Probléma 2: működés 3 vadász, horgász

Vadászat, horgászat, szórakoztató ipar, tradíciók, vágóhidak, ruházati kereskedelem, nagyüzem, laboratóriumok

Vadászat

Kutattam a létjogosultságát: NINCS
Ez van:




Kolejny straszny film pokazujący prawdziwą - okrutną twarz myśliwych. Polowania to nie żadna przykra konieczność czy "gospodarka" łowiecka. Ci ludzie czerpią przyjemność z cierpienia i zabijania zwierząt. W dodatku sami kręcą i wrzucają do internetu takie filmy...
Közzétette: Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva! – 2015. szeptember 26.


Ezt a videót egy tagunk küldte . A facebook -ról lett feltöltve , mégpedig egy vadász oldalról, amelyet azóta már zárttá nyilvánítottak. A videóban tisztán látszik, hogy a kutyákat uszítják a vadra , amelyek élve tépik-húzzák!!! Az állatvédelmi törvény szerint aki gerinces állatnak indokolatlanul , vagy elkerülhető fájdalmat , szenvedést vagy sérülést okoz, állatkínzást követ el! A videóból jól látszik, hogy a kutyákat nem hívják be , nem szüntetik meg a vad szenvedését sőt , még jobban uszítják ...nos ezt teszik terepruhás hígagyú vadgazdálkodós , kurvaokos és természetesen állatbarát lények, akik annyira szeretik és védik az állatokat , hogy ha ők nem lennének , az emberiség sem létezne! FIGYELMEZTETÉS! A VIDEÓ NEM GYENGE IDEGZETŰEKNEK VALÓ!!!
Közzétette: Vadászatra nincs szükség – 2016. január 14.






Itt az ideje, hogy felismerjük, a trófeavadászat a pszichopaták időtöltése!!

(bővebben: ITT meg ITT)


Kotorékozás

Súlyos állatkínzás, avagy legalizált állatviadalok Magyarországon!



Ezt kell tenni: Izraelben betilthatják a vadászatot

Horgászat


Eldönthetetlen, hogy a vadászat vagy a horgászat az értelmetlenebb, minden esetre a vadászok szeretnék, hogy haragudjunk a horgászokra. Ok, elítéljük őket, ti meg abbahagyjátok az öldöklést. Áll az alku?
(bővebben: ITT)



(bővebben: ITT)



2 megjegyzés:

  1. Olyan dolgokkal szembesítesz, amivel nem számoltam eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos még csak most jön a java: állatkísérletek, bőr- szőrmeipar, állatviadalok, cirkuszi kínzások, elképesztő mit művel az ember.

      Törlés